Deze site is ontwikkeld door Piozum.

Modules

Het basis en luxe website abonnement kunnen worden uitgebreid met modules. Een module is een uitbreiding van de functionaliteit van je website, zoals een fotoboek, een nieuwspagina of een slideshow.

Er is een basispakket modules dat de meest gebruikte functionaliteiten biedt. Verden bieden we een social media pakket modules aan. Tegenwoordig kun je haast niet meer zonder natuurlijk.
Daarnaast ontwikkelen we er steeds meer modules bij.

Basispakket modules

 • Fotoboekmodule: € 5,- per maand (excl. BTW)
 • Slideshowmodule (widget): € 3,- per maand (excl. BTW)
 • Overzicht-detailmodule: € 5,- per maand (excl. BTW)
 • Linksmodule: € 3,- per maand (excl. BTW)
 • Nieuwsmodule: € 5,- per maand (excl. BTW)
 • Gastenboekmodule: € 3,- per maand (excl. BTW)
 • Simpel Formulierenmodule: € 3,- per maand (excl. BTW)
 • Downloadmodule: € 3,- per maand (excl. BTW)

Voor € 15,- per maand (excl. BTW) mag je gebruik maken van alle modules uit het basispakket.

Social media modules


Overige modules

 • Online betalen (webwinkel): € 10,- per maand (excl. BTW)
 • Formulierenmodule met export: € 7,- per maand (excl. BTW)
 • Nieuwsbriefmodule via MailChimp: € 3,- per maand (excl. BTW)

Ben je op zoek naar een functionaliteit die er niet tussen staat? Informeer naar de mogelijkheden bij Gwyneth. Misschien is jouw module al in ontwikkeling of kunnen we deze op de planning zetten.
 

Beschrijving modules

Met onze modules wordt je website nog mooier.

Fotoboekmodule

Toon jouw atelier, werkruimte, winkel, eigen werk of portfolio met de fotoboekmodule. Hierin kun je een losse reeks foto's laten zien of deze ordenen in fotoalbums. De foto's worden in het overzicht in het klein getoond. Als je erop klikt worden ze groter getoond en kan je doorklikken naar de vorige en volgende foto.

Fotoalbum module in het Website Abonnement van de Cultuurprijs Woerden

Een voorbeeld vind je op de website van de Stichting Cultuurprijs Woerden. Voor elke uitreiking van de Cultuurprijs wordt een fotoalbum aangemaakt met de foto's.


Slideshowmodule

Wil je je bezoekers tijdens hun bezoek aan jouw website alvast wat foto's laten zien? Foto's van jouw personeel of winkel geven de bezoeker direct een goed beeld van jouw zaak. Je kunt iemand direct imponeren met mooie foto's uit jouw portfolio, zodat deze klant nog even verder rond gaat neuzen op je website. Het tonen van de logo's van de merken die je levert of de branche organisaties waarbij je bent aangesloten zijn een goede manier om snel iets over jezelf te vertellen.

De slideshow wordt altijd getoond in een widget. Je kunt via het cms de foto's uploaden en desgewenst een doorkliklinkje per afbeelding toevoegen.

Een voorbeeld vind je op de website van Edskes Interieur Soest. Cor en Jacqueline tonen op hun website in een widget de logo's van alle merken waarvan zij artikelen verkopen. Slim, want een logo is voor bezoekers herkenbaarder dan een tekstueel lijstje met merknamen.

Overzicht-detail

De overzicht-detail module biedt je de mogelijkheid om (zoals de naam al zegt) een overzichtspagina te maken van items (producten, merken, deelnemers, cursussen, workshops, talenten, personeelsleden, etc...) die met een klik in detail te bekijken zijn. In het overzicht kun je een naam, foto en korte beschrijving tonen, op de detailpagina volgt een langere beschrijving en meer foto's die ook in groter formaat te bekijken zijn. Een uitbreiding van de overzicht-detailmodule is de online betalen module, die de detailpagina uitbreid met een knop om te bestellen en af te rekenen.

Een voorbeeld vind je op de website van Swinkels Advies, Begeleiding en Training. Trainer en coach Evelijne Swinkels gebruikt de overzicht-detailpagina om een overzicht te geven van de cursussen en trainingen die ze geeft. Op de detailpagina publiceert ze bijvoorbeeld de data van de cursussen, het dagprogramma en contactgegevens om je aan te melden.

Overzicht-detail module in het website abonnement van Swinkels Advies Begeleiding en Training

Nieuws

Heb je een nieuwe actie in je winkel, staan de notulen online, heb je foto's van je werk geüploaded, is je boek uitgebracht, heb je een leuke stagiair aangenomen? Alle nieuwtjes kun jij delen met de nieuwsmodule. In het cms wordt je gevraagd om een datum, titel en inhoud van het bericht. De inhoud kan zowel tekst als foto's en linkjes bevatten. Zo kun je direct vanuit het bericht doorlinken naar een andere pagina of naar een foto uit je fotoalbum. De berichten kun je oplopend of aflopend sorteren.

Een voorbeeld vind je op de website van Woerden Millenniumgemeente. Op de nieuwspagina plaatst deze stichting de agenda en notulen van vergaderingen en korte verslagjes van bijeenkomsten.

Nieuws module in het website abonnement van Woerden Millenniumgemeente

Add this

Deze module voegt AddThis toe op elke pagina van je website. Bovenaan elke pagina wordt bezoekers de mogelijkheid geboden om de pagina van jouw website te delen via een te kiezen medium waaronder Twitter, Facebook, Hyves, Delicious, Evernote, LinkedIn, NuJij, MySpace en vele andere. Je hoeft daarvoor zelf geen account te hebben bij deze media. Jouw bezoekers maken reclame voor jou!

Add this Social media module voor Website Abonnement

Een voorbeeld vind je op de website van Cultuurhuis De Brede Vaart Linschoten.

Twitter (widget)

Twitter social media module voor Website AbonnementEr is altijd leven op je website met deze module. Alle tweets die je plaatst worden direct op je website getoond in een widget. Bezoekers kunnen doorklikken om mee te discussiëren op Twitter.

Met deze module staat er regelmatig iets nieuws op je website. En het scheelt je tijd, want je hoeft het bericht niet ook nog eens op je nieuwspagina te plaatsen.

De layout van de widget is vast. De kleur van de widget wordt aangepast aan de kleuren van je website.

Een voorbeeld vind je op de website van Cultuurhuis De Brede Vaart Linschoten.


Online betalen met iDeal (webwinkel)

Maak je thuis sieraden, bak je cupcakes voor kinderfeestjes, bied je cursussen en workshops aan of heb je iets anders om te verkopen via je website? Met de Online betalen module breid je je website gemakkelijk uit naar een eenvoudige webwinkel.

Van de artikelen kun je een titel invoeren, 3 foto's en een korte en een langere beschrijving. De artikelen worden in een overzicht getoond met de titel, een kleine versie van het eerste fotootje en de korte beschrijving. Als bezoekers hierop klikken krijgen ze de detailpagina van het artikel met de titel, alle foto's (klikbaar voor een vergroting) en de langere beschrijving. Hier kunnen bezoekers jouw artikel bestellen en afrekenen via iDeal.

De module is bedoeld voor kleinschalige bestellingen. Er is geen winkelwagen waar meerdere artikelen in gezet kunnen worden. Elk artikel wordt afzonderlijk besteld en afgerekend. Het is wel mogelijk om van 1 artikel meerdere aantallen te bestellen (bijvoorbeeld 4 kaartjes voor een voorstelling, 20 cupcakes voor een feestje, etc...). 

Via het cms kun je een formulier maken dat door de bezoeker ingevuld moet worden bij het bestellen (naam, adres, e-mailadres, etc...). In het cms staat een excel bestand met daarin de bestellingen die geplaatst zijn, de ingevulde velden van het formulier en de status van de betaling.

Een voorbeeld vind je op de website van Cultuurhuis De Brede Vaart Linschoten.

Online betalen module voor Website Abonnement


Interesse?
Neem voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie contact met ons op.

Tel. nr. 0348-421636

Volg ons op Twitter