Deze site is ontwikkeld door Piozum.

Onze aanpak

Wij kunnen je helpen het volgende te bereiken:

Je communiceert professioneel en up-to-date met je doelgroep.
Het is belangrijk dat jouw website er netjes en professioneel uitziet en dat de informatie op de website juist is. Door regelmatig iets nieuws op je website te zetten, komen bezoekers nog eens terug op de website. Met ons websiteabonnement is jouw website altijd up-to-date.

Je bent vindbaar via Google en andere zoekmachines.
Je wilt dat jouw doelgroep jou zo goed mogelijk kan vinden. Onze websites zijn op zo'n manier technisch opgebouwd dat deze zo goed mogelijk door zoekmachines, zoals Google, gevonden kunnen worden.

Je ontvangt alle ict-zaken op 1 factuur bij 1 bedrijf
Als je een website laat ontwikkelen heb je een domeinnaam nodig en een hostingpakket. En als je website eenmaal online staat, moet hij onderhouden worden. Deze zaken worden vaak bij verschillende bedrijven afgenomen. Je verliest het overzicht door de verschillende facturen en looptijden en verliest veel tijd met het communiceren met de verschillende bedrijven. Bij ons neem je alles in 1 keer af. Dit scheelt je tijd en geld, geeft je een beter overzicht en het vertrouwen dat alles in een keer goed geregeld is.

Je website onderhouden is heel gemakkelijk.
Via het content management systeem kun je zelf nieuwe teksten op je website plaatsen. Zit je krap in de tijd of ben je helemaal niet handig met computers, dan zetten wij het voor je online. Daarnaast informeren wij regelmatig of je nog iets nieuws hebt voor op je website en komen zelf ook met suggesties voor de website. Het onderhouden van je website wordt daarmee wel heel gemakkelijk.

Binnen 1 week een goede website online.
De ontwikkeling van een website is niet langer een groot project waar je tegenop hoeft te zien. Ideaal als je de website online wil hebben voordat jouw uitverkoop begint, jouw flyer wordt verspreid of je groot nieuws wilt aankondigen.

Onze aanpak

We maken ICT begrijpelijk. Gwyneth kan technische informatie goed vertalen naar duidelijke taal die voor iedereen te begrijpen is.

We zorgen voor actie. Waarschijnlijk heb je al wel vaak nagedacht over je website, maar ben je nog niet gaan schrijven. Samen stellen we vast welke informatie er op jouw website komt. We geven je een stappenplan om aan de slag te gaan.

We zijn toegankelijk en bereikbaar. Je kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Je hoeft bij ons geen lang formulier in te vullen of in de wacht te staan als je ons belt. En we reageren altijd snel op je berichten.

Wat maakt ons uniek?

Wij hebben zeer ruime ervaring met website ontwikkeling. We ontwikkelen al 10 jaar websites voor grote en kleine bedrijven, organisaties en stichtingen. Van simpele websites tot zeer uitgebreide websites, van webwinkels tot websoftware.

We bieden uitzonderlijke expertise. Wij hebben samen alle kennis in huis om je van dienst te zijn bij de ontwikkeling van jouw website. Jan-Pieter studeerde Informatica aan de Universiteit Utrecht en kan elk technische probleem gegarandeerd voor je oplossen. Gwyneth studeerde Informatiekunde aan de Universiteit Utrecht en kan jouw wensen uitstekend vertalen naar een goede, gebruiksvriendelijke website.

Wij zijn betrokken en gaan voor een persoonlijke aanpak. Ons doel is om mensen blij te maken door ze te ondersteunen met ICT. Om dit te bereiken verdiepen we ons goed in jouw wensen en dragen we zelf ook ideeën aan voor je website. We zullen het je ook zeggen als we menen dat een wens van jou niet verstandig of niet haalbaar is.

Lees verder over de verschillende vormen van dienstverlening


Interesse?
Neem voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie contact met ons op.

Tel. nr. 0348-421636

Volg ons op Twitter