Deze site is ontwikkeld door Piozum.

Over ons

Waarom zijn jullie gestart met het aanbieden van websites in abonnementsvorm?

Wij merkten steeds vaker dat er een grote groep mensen bestaat die een goede website wil ontwikkelen, maar die een beperkt budget hebben. Daarnaast willen ze wel graag de ondersteuning en ervaring van goed opgeleide mensen die te vertrouwen zijn. Met de websites in abonnementsvorm bieden we op een betaalbare manier goede websites die de wensen van deze groep bedienen zonder dat we inleveren op kwaliteit.

Wat maakt jullie anders dan andere website ontwikkelaars?

We hebben ruime ervaring met de ontwikkeling van websites. We zijn te vertrouwen, persoonlijk betrokken en denken graag met je mee. We hebben als team een geweldige expertise in huis op technisch gebied en op gebied van gebruiksvriendelijkheid en ondersteuning van organisaties met ICT.

Wat is jullie achtergrond qua opleiding en ervaring?

Jan-Pieter studeerde Informatica aan de Universiteit Utrecht en volgde de master Applied Computing Sciences. Sinds 2000 runt hij zijn eigen bedrijf Piozum. Eerst naast zijn middelbare school, toen naast zijn studie, en sinds 2008 fulltime.

Gwyneth studeerde Informatiekunde aan de Universiteit Utrecht en volgde de master Content and Knowledge Engineering. Zij is sinds 2006 in dienst bij Piozum.

Jan-Pieter is een fantastische programmeur en Gwyneth weet goed hoe ze techniek en mensen bij elkaar kan brengen. Dit maakt ons een uniek team. Gwyneth is echt betrokken bij de mensen die ze bedient en kan, met Jan-Pieter op de achtergrond, elk technisch probleem oplossen en elke digitale wens realiseren. Verder is ze een taalliefhebber en loopt ze graag alle websites even langs om spelling en grammatica te controleren.Interesse?
Neem voor een vrijblijvend gesprek of meer informatie contact met ons op.

Tel. nr. 0348-421636

Volg ons op Twitter